Dr. Lóczi Brigitta

Dr. Lóczi Brigitta

  • Szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt

 

Tevékenységi körök:

  • Szerkesztés alatt

Előjegyzés kérhető:

  • Hétfőtől-Csütörtökig: 09:00-16:00; Pénteken: 09:00-13:00
  • +36 62 744 444
  • +36 50 111 1884

 

Rendelési hely:

  • Kiskunhalas, Szász Károly utca 2

Dr. Lóczi Brigitta vagyok szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt, feleség és nő.

Emlékszem, milyen érzésekkel indultam nőgyógyászhoz. Az orvos-beteg kapcsolat alapja az empátia és bizalom, így női nőgyógyászként arra törekszem, hogy betegeim ne csak mint a szülész-nőgyógyászukkal, hanem mint nővel is őszintén meg tudják beszélni kérdéseiket és panaszaikat.

Munkám során kiemelten fontosnak tartom, hogy a hozzám bizalommal forduló hölgyek számára megteremtsek egy empatikus közeget. Rendelőmben mindig figyelek arra, hogy betegeim számára a nőgyógyászati vizsgálat ne egy kellemetlen élmény legyen, lehetőségük legyen kérdéseiket őszintén feltenni, így bízom benne nem fog évekig halogatott vizsgálattá válni. Hiszek a megelőzésben, hiszen ezen szemlélet az, amely mind a saját életünket, mind a következő generációk életét meghatározza és megváltoztathatja. Ezen oknál fogva a pácienseim számára a szűrővizsgálatok fontosságát kiemelten hangsúlyozom. 

Hogy miért választottam a szülészet-nőgyászatot? Azonnal megragadott a szakma hatalmas változatossága és komplexitása, hiszen a rutin nőgyógyászati ellátás, az ultrahangdiagnosztika,  a műtéti ellátás, a szülészet és terhesgondozás olyan széles repertoárt kínál, melyben a mindennapos sikerélmény mindig megtalál. A mindennapi
munkám során a szívemhez a terhesgondozás és szülészeti ellátás áll a legközelebb. Felemelő érzéssel tölt el, hogy osztozhatom a párokkal a családdá válás meghitt pillanataiban. 
Mint minden orvosi terület esetében, így ebben a szakmában is kiemelten fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, a bizonyítékokon alapuló orvoslás. Folyamatosan
azon vagyok, hogy minél sokrétűbb és aktuálisabb tudásra tegyek szert. A későbbi terveim között a gyermeknőgyógyászat szakvizsga szerepel. 

Szeretettel várom magánrendelésemen!

 

Rendelési idő:

Kiskunhalas, Szász Károly utca 2.

Csütörtök 16:00 – 20:00

BEJELENTKEZÉS

KISKUNHALAS: +36 62 744 444 vagy +36 50 111 1884

HÉTFŐTŐL – CSÜTÖRTÖKIG: 09:00 – 16:00; PÉNTEKEN: 09:00-13:00

Tudományos társasági tagság:

  •  

Nyelvvizsgák:

  •